Elestem és kitört elöl a fogam. Hogyan fogják pótolni?
Figyelt kérdés
Felső bal kettesem kitört egy esés következményében :D:S és hát gondolom a gyökeréből nem tudnak felépíteni másikat(mert csak a gyökere maradt meg) szóval gondolom műfogat kapok oda... Hogy fogják csinálni? Fel kell vágni az ínyem hozzá, vagy hogy rögzítik?2010. jún. 19. 12:06
1/13 anonim válasza:
nagyon sajnálakk,én mindig attól rettegek h letörik a fogam,borzalmas érzés lehet:((( :)
2/13 anonim válasza:
Velem ugyanez történt, csak bőrlabdával találtak fejbe igen erősen. Az ínyt nem vágják fel hozzá az biztos.
3/13 A kérdező kommentje:
de a gyökeret ki kell szedniük nem? Mer teljesen letört, csak a gyökér maradt :/
Elsőnek: nem fáj, csak úgy nézek ki mint egy ....:D és nem tudok rendesen beszélni XD de keddig ki kell bírnom:(
2010. jún. 19. 12:22
4/13 anonim válasza:
ha meg van a darabja lehet h tudnak mit kezdeni vele....
sztem nem fogják kiszedni, hanem arra fognak illeszteni egy pótfogat, de ha tényleg csak kb. az iny fölött tört le akkor kiszedik.
5/13 anonim válasza:
Ha csak a gyökere maradt bent szerintem is kiveszik.
Vagy koronát+hidat, vagy implantátumot kapsz.
6/13 A kérdező kommentje:
megvan a letört, de szerintem ezzel nem fognak tudni mit kezdeni (bár ki tudja, hová fejlődött a technika :D)
2010. jún. 19. 13:26
7/13 anonim válasza:
nálam csak a negyede tört még le kb akkor kifurták a fog gyökerét h ne gennyesedjen el v mi mert már amugy is halott volt a fog és potolták a letört részt és a gyökér kifurt részét
8/13 anonim válasza:
Orvostól függ.Ha egy barbár dokihoz mész akkor kihúzza a fenébe a gyökeret,és a mellette lévő két fogat lecsiszolja majd egy áthidalással koronázza.Vannak viszont eljárások amit inkább a maszek ráérős dokik végeznek.hosszabb a kezelés és drágább is.ilyenkor a foggyökérbe csapot helyeznek és arra megy a pótlás...
9/13 A kérdező kommentje:
magánhoz fogok menni, mint mindig :D akkor nem fog meggyilkolni?
2010. jún. 19. 23:59
10/13 anonim válasza:
jaj hát akár, hogy is lessz nem lessz valami kellemes érzés...
Szegény...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!