Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Létezik olyan hogy izület...

Létezik olyan hogy izület miatt fájhatnak a fogak? SOS. Hónapok óta szenvedek! 4 fogorvos látott azóta Mégse jutnak semmire.

Figyelt kérdés
Sziasztok.Igazából sosem volt nagy gond a fogaimmal teljesen most 2010-ig.Sajnos ez az évem csak a fogorvosokkal tellik.Eddig 3-mal konzultáltam.A problémám az hogy a a bal oldalam érzékeny lett.Ott volt egy lyukas fogam kaptam érzéstelenitőt de éreztem a fúrást.Nem is ez a fő gond hanem az hogy azóta vándorol bennem a fájdalom.Azt megcsináltattam fájt egy másik mert letört belőle.Azt is betömték és azt is éreztem.Utána egy másikat kihúztak(mert csak sürgősségibe jutottam el hétvégén,de ez mentett meg).Most fáj az egyik tömött meg sajna van egy lyukasom még.De tömetni már nem igazán mernék mert hiába az injekció én érzem.És akkor egy messzi rokontól hallottam hogy megkérdezte mi lehet ez és egy doki azt mondta neki hogy lehet sok idegességtől vagy pedig izületi probléma.Ki hallott már ilyenről?És hogy lehet kezelni???????Előre is köszönöm szépen a válaszokat.
2010. jún. 18. 21:53
 1/2 anonim ***** válasza:

A fordítva a jellemző, hogy a fogak miatt fájnak az izületek.

Ez a fogorvoskérdés valóban nehéz, mert én voltam egy fogammal 3 különböző fogdokinál, és mindhárom mást mondott, most emiatt nehéz az egész.

Ajánlanék szívesen, de nem hiszem, hogy egy helyen lakunk.

Kérdésre visszatérve, szerintem a fogaid gócosak és amiatt fájhatnak az izületek.

2010. jún. 18. 23:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Tudod nem igazán érzek izületi panaszokat.Ez egyenlőre tőlük találgatás.Igaz még rtg-m nem volt.De megvan a rossz szokásom a fogcsikorgatás és az nagyon kihathat a rágóizületekre.Kaptam anyumtól fogvédőt de sajna nem tudom hordani mert elkap tőle a hányinger.Őszintén szólva a fogkefétől is.Igy nagyon nehéz tisztán tartanom őket de nagyon igyekszem.Esetleg valakinek van még ötelete?Ja és neked köszönöm a választ.
2010. jún. 18. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!