Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, hogyha foghúzás...

Normális, hogyha foghúzás után így néz ki a fogam helye? (Kép)

Figyelt kérdés

Kicsit megvagyok ijedve, aggódok, mert nem tudom, hogy az a fehér valami normális-e a seben. Csak nagyon óvatosan merem mosni a seb környékét. Szerintetek az a fehér dolog ez genny lenne? Szagtalan. Elvileg a vérben lévő fibrin miatt természetes, hogyha ott fehér, de attól még bizonytalan vagyok.

Illetve enyhén bevan dagadva az arcom, ott ahol a húzást végezték. Ez is eléggé aggaszt. Normális ez?

Elnézést, tudom, hogy kicsit gusztustalan így mutogatni, de jó lenne, ha valaki megnyugtatna.:)

[link]

2018. júl. 20. 16:52
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ez normális, csak akkor lenne baj, ha hetekig be lenne dagadva az arcod.
2018. júl. 22. 16:26
 12/12 A kérdező kommentje:

Hátha segítség lesz valakinek:

Utólagosan kiderült, hogy azonnal orvoshoz kellett volna mennem egy seb-tisztitásra, végül vártam három napot, és magától elmúlt a fájdalom, a seb egy hétre rá szépen meggyógyult.

Rá két hónapra kilökődött a sebből rengeteg csontszilánk darab, rendesen be is dagadt az arcom megint. A rákövetkező fél évben folyamatosan random felduzzadt az arcom, mint kiderült húzás közben megrepedt az állkapcsom.

Mostanra mondom azt, hogy meggyógyult teljesen.

Jó, rengeteget repültem mellette, ilyen állapotban, lehet az is rátett.

Ibuprofént szedtem rá, az segített.

2019. jún. 8. 19:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!