Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Normális, hogyha foghúzás...

Normális, hogyha foghúzás után így néz ki a fogam helye? (Kép)

Figyelt kérdés

Kicsit megvagyok ijedve, aggódok, mert nem tudom, hogy az a fehér valami normális-e a seben. Csak nagyon óvatosan merem mosni a seb környékét. Szerintetek az a fehér dolog ez genny lenne? Szagtalan. Elvileg a vérben lévő fibrin miatt természetes, hogyha ott fehér, de attól még bizonytalan vagyok.

Illetve enyhén bevan dagadva az arcom, ott ahol a húzást végezték. Ez is eléggé aggaszt. Normális ez?

Elnézést, tudom, hogy kicsit gusztustalan így mutogatni, de jó lenne, ha valaki megnyugtatna.:)

[link]

2018. júl. 20. 16:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem ettél tejterméket?
2018. júl. 20. 16:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem ettem. Keveset eszem, amióta kihúzták, többnyire leveseket.
2018. júl. 20. 16:56
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Teljesen normális, így gyógyul. A duzzanatnak viszont el kell múlnia 2-3 nap után. Jegeld.
2018. júl. 20. 17:22
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!:)
2018. júl. 20. 17:24
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom hogy ez normális e, de amikor nekem foghúzásom volt akkor a vérrög piros volt és nem fehér, és az arcom sem volt feldagadva. Én a helyedben megmutatnám egy normális orvosnak.
2018. júl. 20. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

Normális!

Pont az a lényeg, hogy ezt a fehér réteget nem szabad eltávolítani!

2018. júl. 20. 17:37
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem akarom a kérdezőt feleslegesen beparáztatni, de nekem ez a fehér réteg piros volt.
2018. júl. 20. 17:50
 8/12 anonim ***** válasza:
75%

Nekem már második nap vége felé szürkés-sárgás volt, aztán kifehéredett.

Addig volt csak piros - aztán fekete -, míg az alvadt vér a nyálammal teljesen le nem "mosódott".

Viszont az a duzzanat nem jó, AMIATT menj vissza.

2018. júl. 21. 10:21
 9/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mindenképp megyek még orvoshoz.

Mennyi ideig szokás szenvedni foghúzás után?

2018. júl. 21. 11:25
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Pár napig éreztem egy kis kellemetlenséget ott, de semmi komoly. Nem tudom neked miért ennyire fehér, nekem egy ilyen piros színű kocsonyás valami volt a helyén. Ha neked az korábban piros volt akkor normális, ha nem akkor az valószínűleg genny. De úgy tudom a húzás után 2-3 nappal már nem gond ha kiesik, szerintem akkor már kipiszkálhatod onnan. De ha az genny, akkor elgondolkodtató hogy miért gennyesedett be neked. A foghúzásnak vannak bizonyos szakmai szabályai. Talán nem aszerint csinálta neked?
2018. júl. 21. 13:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!