Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ajánlana valaki Bp-en vagy...

Ajánlana valaki Bp-en vagy környékén praktizáló jó fogorvost, aki még készít amalgám tömést?

Figyelt kérdés
Ha lehet, privátban írjatok, mert tapasztalat, hogy orvoskeresésnél (főleg ha magán) törlik a válaszokat – köszönöm.

2018. júl. 13. 18:12
 1/8 anonim ***** válasza:
52%
2018. júl. 22. 22:04
 2/8 A kérdező kommentje:
2018. júl. 22. 23:51
 3/8 A kérdező kommentje:

# 1/

Ha kötelező lesz az amalgám-szeparátor, akkor jövőre azok a fogorvosok, akik nem rendelkeznek ilyennek, de eddig sűrűn beszélték rá a pácienseket, hogy cseréltessék ki az amalgám töméseiket kompozitra, egyből megfelelőnek fogják találni az amalgámot.

2018. júl. 23. 00:14
 4/8 anonim ***** válasza:
A témához csak annyit, hogy most cseréltettem ki a majd' 20 éve jól szuperáló amalgámot (sajnos már muszáj volt) kompozitra, ami valóban sokkal szebb, viszont már most érzem, hogy jó, ha 2-3évet kibír majd...
2019. júl. 15. 17:23
 5/8 A kérdező kommentje:

# 4/

Igen, többek közt a tartósság az egyik ok, ami miatt amalgámot szeretnék.

2019. aug. 15. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Sajnos még nem kaptam egy választ sem.
2019. aug. 15. 14:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Keress neten telefonszámokat aztán fel lehet őket hívni megkérdezni. Nem kell itt várni a válaszokat mert nem valószínű hogy kapni fogsz.
2019. aug. 17. 16:07
 8/8 A kérdező kommentje:

# 7/

Sokat telefonáltam már. Voltak olyan oldalak, ahol fel volt tüntetve, hogy tömnek amalgámmal, aztán mikor felhívtam őket, kiderült, hogy mégsem, mert évek óta nem frissítették a tartalmat. Még ha használ is valaki ilyen anyagot, nem fogja reklámozni, vagy telefonon elárulni, mert most már kötelező az amalgámszeparátor, és lehet, hogy nincs neki.

Már fb-os fogorvosi oldalakon is érdeklődtem ez ügyben az üzenőfalakon, de senki sem válaszolt.

Biztos, hogy még van néhány doki, aki néha használja, és azért elég sok ember olvasgat itt, hogy legyen esély rá, hogy belefussak olyanba, akinek ezt tették a fogába – mondjuk volt is néhány, és rá is kérdeztem, de kiderült, hogy sajnos valahol messze vidéken történt.

2019. aug. 18. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!