Hánytatom magam, ettől lejöhet a fogzománc?
Már 3 éve nem voltam fogorvosnál, akkor még minden rendben volt, és azt mondták h a fogzománc is jó erős. Viszont most mikor voltam azt mondta a doki hogy azért szuvasodott a fogam mert nagyon vékony a fogzománc, szóval menjek félévente vissza, mert ahol nem mosom meg nagyon jól, lehet hogy szuvasodni fog.
Vegán vagyok, sose szoktam inni kólát vagy ilyesmiket.
A fogkefémbe időzítő van, 3 perc van benne, szerintem az nem sok, szóval nem hiszem hogy attól kopna.
Nem tudok mire gondolni, és nem hiszem h 3 év alatt magától lejönne.
Viszont, 2 éve hánytatom magam...nem vagyok rá büszke..de, nem ez a lényeg
A hányás lemarhatja valahogy a zománcot? Lehet esetleg attól?
Vagy valamelyik doki láthatta rosszul?
Ahogyan már írták először a hánytatásról kell leszoknod(kezeltetned).
Remélhetőleg elég ha belegondolsz, hogy amit eddig tapasztaltál a fogaiddal, az még igen csak a kezdet, mert egy ilyen folyamatos terhelés, következményeként nemsokára majdnem az összes fogaddal egyszerre lesznek problémák.
Sajnos nincs még olyan csodaszer ami visszaépítené a fogakat, ezért kell megelőzni, hogy azokkal történjen bármi is, mert a legjobb fog az eredeti, a többi, mind valamilyen problémával fog együtt járni.
Gondolkodj el azon, hogy csak 2 éve hánytatod magad, és már van ez miatt szuvas fogad(már a fogorvosod is észrevette, hogy valami nem gond van), akkor mi fog történni, az elkövetkező kb 50 évben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!