Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Poros állagban törnek a...

Poros állagban törnek a fogaim és fehér az ínyem. Mitől van ez?

Figyelt kérdés

Colát nagyon ritkán iszok,ásványvizet gyakrabban (arthat?),energiaitalt honapok ota kerulom,gyumolcsot nem eszek,inkabb sok paradicsomot,paprikat es uborkat,fogcsikorgatasom van es belflora potlason vagyok+ lesz egy mandula mutetem.A belfloraim elvesztese miatt legyengulhet az immunrendszer?

Ja es csokikat,cukrokat sem eszem es zsiros kajakat sem

2018. ápr. 22. 12:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Vitamin, kálcium és nyomelem hiány. Nem is kicsi. Hiányoznak az étrendedből a gyümölcsök, a párolt zöldségek és valószínűleg túl sok húst és szalámiféléket eszel.

Ez már az a szint, amikora teljes étrendváltás nem segít. A tested már teljesen kimerült ezekből az anyagokból.

Azonnal kezdj el komplex multivitamint szedni és legalább napi egy kalcium-sandozt is. A kettő jobb lenne. A kalcium tartja egyben a fogakat (és a csontokat is!)

És persze olvass utána, hogy milyen egy normális, egészséges táplálkozás.

Ha ezt betartod, akkoris minimum fél év, mire az első jelek jelentkeznek a javulásra.

Kitartást és sok sikert kívánok!

2018. ápr. 22. 13:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem el C vitamint szedni es vastablettat,akkor ehez meg jojjon ketto kalcium tabletta es az a vitamin?
2018. ápr. 22. 13:12
 3/5 A kérdező kommentje:
Parolt zoldseget most kezdtem el gyakrabban enni
2018. ápr. 22. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
A Kalcium pezsgotabletta segithet valamit?
2018. ápr. 22. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
Legjobb lenne ha néznél valami komplex vitaminpackot. Biotech One-a-Day/Multivitamin, Scitec Multi Pro, Animal Pak stb, ezek alá nem érdemes adni.
2018. ápr. 22. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!