Kiújuló afta ellen mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Régebben nem nagyon volt aftám, vagy csak ritkábban.
Most azonban már a harmadik afta jön ki a számban kb két hónap leforgása alatt, és nagyon fáj, lassan gyógyul alig tudok enni és beszélni tőle..
Nem tudom mitől lehet, de már megőrülök tőle. Pont nemrég voltam más miatt vérvételen, ott midnen értékem rendben volt, így nem tudom mi állhat a háttérben.
Ez ellen, meg úgy önmagában a fájó afta ellen mit tudok tenni? Sós vízzerl öblögetek, fokhagymát eszek, de semmi.
2018. jún. 28. 19:09
11/12 Asztarte válasza:
Anaftin krém nagyon jó.
Az afta előjöhet pl. a diótól! Csersavas ugyanis. Nekem ez elő tudja hozni.
12/12 anonim válasza:
Nekem hat éven keresztül szinte állandóan voltam aftáim. Az orvos felírt egy port, amit száz napig kellett szedni. Sokat segített. Illetve van most az Anaftyn, ami bevállt. Hamar eltünteni őket. Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!