Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi tehetek még? Fáj a fogam,...

Mi tehetek még? Fáj a fogam, de nem tudom melyik.

Figyelt kérdés

Hetek óta fájdogál, de nem vészesen. Hol elmúlik, hol megfájdul enyhén.

Ma elmentem fog dokihoz. Végig kopogtatta, megnézte ilyen érzékenység műsszerrel vagy mi az, fújt rá hideget és meg is röntgenezte. Mutatta nekem is a képet és mondta, hogy nem lát semmi olyat amitől fájnia kellene. Mind be van ott tömve. Mondta még, hogy probálgassam, kocogtatással otthon, hogy melyik fáj, mert így találomra nem akar egyik fogamhoz se nyúlni.

Itthon megint hol fáj hol nem. Menjek másik dokihoz vagy várjak még? Nem elviselhetetlen, de érzem azért.

2018. jún. 11. 21:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt ugyanilyen esetem tömött fog nélkül. Elmentem egy másik fogorvoshoz, szerinte mozgásban vannak a fogaim, és nyomják egymást, ettől érzékeny. Nálam amúgy pár hónap alatt megszűnt a fájdalom magától, pedig néha rágni sem bírtam azon az oldalon.
2018. jún. 11. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez érdekes, hogy nem tudta megállapítani, melyik fog okozza a bajt. Olyan nekem is volt, hogy fájt a metszőfogam, és semmi nem látszott, de végül mégis kiderült, hogy van egy nagyon pici luk rajta. Azt betömték, utána már nem is fájt.
2018. jún. 11. 22:10
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 na ez már kicsit biztató, hátha nekem is elmúlna...

#2 tényleg lelkiismeretesen rám szánta az időt, mindent megpróbált. De ahogy kopogtatta egyik se fájt jobban mint a másik. Talán két egymás melletti fog, de nem vészesen.

2018. jún. 11. 22:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hog pl. éjszaka összeszorítod őket?

Én sajnos igen, és sokszor fájnak, de az erőhatás miatt törnek is (:(

2018. jún. 12. 13:15
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó! nem tudom, nem gondolnám, hogy összeszorítom. A férjem olyan mélyen alszik, hogy tőle se tudom megkérdezni :D :D :D

Nem is lenne ezzel bajom, csak megyünk nyaralni külföldre, és nem akarom, hogy ott legyen valami nagyobb gubanc.

Jelenleg nem fáj és ha fáj is csak enyhén. Bízok a dokiba, hogy tényleg nem látott semmit és nem gyullad be vagy nem lesz nagyobb probléma.

2018. jún. 13. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!