Fúrták és húzták a fogam, érzéstelenítő után mit tehetek?
Sziasztok.
2órával ezelőtt fejezödött be a kezelésem. Egy helyen bal oldalt lent 2fúrás 1 törött fog húzás és ciszta kikaparása.
a fogat amúgy 15másodperc alatt kikapta.
Viszont érzem hogy lassan múlik az érzéstelenítő hatása és mintha a környékén egyre jobban fájna.
Így tanácsot kérnék hogy mitévő legyek? Cataflam van itthon. érdemes fagyasztott mirelit cuccot rátenni? ill milyen rendszerességgel érdemes eszegetni a fájdalomcsillapitót ha esetleg nagyon fájna?
Na meg nagyjából meddig fog fájni? Mikortól érdemes mosni?
egyéb jó tanácsok is jöhetnek.
köszönöm.
Megadjam a személyi fogorvosom tel. számát?
De csak szigorúan magán emailban.
Nagyon szépen köszi a felajánlást, de aki csinálta a kezelést azt tudom zaklatni. azt mondta nyugodtan.
Viszont azért én még se szeretném illetve a számat használni se egy ideig:D Túldramatizálok mindent.
köszönöm az egyes válaszolónak is. reménykedtem benne hogy másnap már nem lesz gond.
Nekem csak első nap fájt annyira, hogy gyógyszert kelljen bevennem, én nem jegeltem az arcom, hanem hideg borogatást tettem rá.
Holnap reggel más moshatod a fogad és a seb körül is nagyon óvatosan. Pár napig fájni fog, de elviselhetően.
Másik oldalon egyél, ne öblögess és ne egyél tejet, tejterméket 4-5 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!