Fogorvos vs.4D ultrahang?
29 hetes kismama vagyok.
Egyazon délutánra kaptam időpontot fogdokihoz és 4D-re is, hogy végre lássuk a babánk. Előtte pár órával fogorvos...tömné a fogam (gondolom én, mivel tudom, hogy lyulas ) Megmondhatom neki, hogy most csak nézze át őket mennyi rossz van stb es majd visszajövök másik nap...vagy kifog akadni, hogy most nem csináltatom meg egyből? Nem akarok zsibbadtan menni 4D-re...tömés vagy húzás után...szeretnék előtte enni inni hogy jó képek legyenek.
Nem értem mi az összefüggés a zsibbadás meg a 4D között, enni meg lehet, sőt kell is a fogorvos előtt.
Egyébként lehet, hogy csak átnézi, elvégre a te fogaid, nem a fogorvosnak fontos, hogy mi lesz velük, csak aztán nehogy az legyen, hogy a kövi időpont, amit adni tudnak, az 3 hónap múlva lesz. Két fogorvos ismerősöm is van, egyikük magánban, másikuk körzetben, mindketten szeptemberre adják már az időpontokat... úgyhogy ezt is kalkuláld bele.
Te most ezt komolyan itt kérdezed meg? Nem vagy annyira felnőtt hogy egyedül el tudd dönteni?!
Melyik a fontosabb? Szerintem már tudod is a választ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!