Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Le lehet vetetni a fogszabályz...

Le lehet vetetni a fogszabályzót korábban mint ahogyan azt az orvosom gondolná?

Figyelt kérdés

Aza problémám, hogy már több mint 3 éve van nappali fogszabályzóm (éjszakai is volt elötte nagyon sokáig) és sajnos jövőre jön a szalagavató, ballagás, tablókép stb... És eszem ágában sincs ezeket a nagy eseményeket fogszabiban tölteni...de a fogorvosom nem hajlandó nyilatkozni, hogy mikor veszi már végre le, mert a válasz amit kapok mindig ez: "majd". De ha jól sejtem, a leszedés is hosszadalmasabb, és mivel még nem járunk a végénél, így leakarom vetetni vele lehetőleg azonnal. Ez lehetséges?

Amúgy a fogaimnak ránézésre már hónapok óta semmi baja, csak mélyharapásom vagy mim van, de az se feltünő amikor nézem. Szóval én már teljes mértékig fölöslegesnek látom ennek a vacaknak a hordását.

2018. máj. 22. 20:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
voltak*
2018. máj. 24. 19:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Csak a ket szemfogam volt kicsit felljebb, emiatt mentem el, de eletem egyik legrosszabb dontesenek mondhatom
2018. máj. 24. 21:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Igen, akiknek fel evig van, azert van, mert nekik addig kell. Honnan tudod hogy neked meddig kell? Komolyan nagyon ertelmetlen vagy. Nem vagy orvos, de amugy se szedik le neked szerintem. Attol h mostmar jol allnak, tudod rengetegen vannak akiknek mar jol allnak de meg fent van. Fizess le egy maganorvost azt majd leszedi neked :DD de akkor ne sirj kesobb ha megbanod
2018. máj. 27. 01:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Levetettem már majdnem 2 hónapja. És lássatok csodát, a fogsorom tökéletes. Bármilyen hihetetlen, nem mindig a fogorvosnak van igaza, ő is hibázhat. Habár elég szomorú. hogy az én esetemben ennyit hibázott.....ilyenek a mai orvosok. Alkalmatlanok.
2018. aug. 22. 10:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.