Nagyon aggódom, kimozdult a fogam, de inkább csak fáj. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Több, mint egy hete félreharaptam és kimozdult az első metszőfogam, pár nap múlva, mert nem gyógyult meg teljesen, elmentem fogorvoshoz, aki megröntgenezte és azt mondta, nincs semmi baja a fogamnak. Megnyugodtam és hazamentem, addig valóban egy ideig elkezdett gyógyulni, alig éreztem már fájdalmat. Most viszont tegnapi fogmosás után, amit egyébként leheletkönnyen csináltam, éreztem, hogy megint mozdult egyet és feszült. De ezek a mozgások szemmel nem láthatóak. Azóta megint fáj, most fájdalomcsillapítót is szedek rá. Mit tegyek? Várjak türelemmel, hátha meggyógyul? Menjek vissza az sztk-s orvoshoz? Menjek magánorvoshoz? :'( Teljesen kivagyok..2018. máj. 7. 18:11
1/2 anonim válasza:
Én elmennék egy komoly klinikára, mondjanak ők is valamit. Sajnos sok körzetin nem foglalkoznak vele kellő komolysággal.
2/2 anonim válasza:
Sztk?
Komolyan? Menj el valami jó magándokihoz, rendelőbe, ahol FOGLALKOZNAK IS veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!