Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit tegyek, fél évet kell...

Mit tegyek, fél évet kell várnom megint?

Figyelt kérdés
Fél évet vártam arra, hogy elmenjünk az orvoshoz, májusra kaptam időpontot de sajnos közben elköltözünk, így itt nem kezdhetem el a fogszabályozást, mivel nem itt leszek bejelentve. Nem akarok megint fél évet várni, kapnék decemberre időpontot tuti, meg addigra ügye új suli, ott pedig már fogszabibam akartam lenni, mert így, hogy az egyik fogam kiáll elől... Borzasztó, rohadt hülyén néz ki, főleg ha nevetek.. Mit tegyek?

2018. máj. 3. 21:42
 1/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam amúgy arra is, hogy kihúzatom ezt a fogam, mert amúgy csak egy áll rosszul, és helyére egy új fogat orvosnál megcsináltatni.
2018. máj. 3. 21:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Már most kérj időpontot az új lakhelyed közelében ahová tartozni fogsz.
2018. máj. 3. 21:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Pont ez a baj, hogy ha most kérek akkor kapok kb decemberre időpontot, nekem pedig suli kezdés előtt megkéne legyen
2018. máj. 4. 06:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!