Eddig is úgy volt vagy egyre jobban ki fog állni a fogam?
Ebből a szövegből nem sok derül ki.
Melyik fogad?
Van/nő jelenleg a bölcsesség fogad?
Hát ha a bölcsesség fogad nyomja a többit akkor ki állhat még jobban, de ezt láthatatlanban nem tudjuk mi megmondani.
Menj el fogorvoshoz és kérdezz rá ő látni fogja hogy mi a helyzet.
Nem derül ki, hogy melyik fogadról van szó, de egy dolgot tanácsolnék. Fogorvossal rendszeresen ellenőriztesd a fogsorodat, pláne ha kiáll egy fogad, mert ha elkezd majd nőni a bölcsesség fogad és megtolja az egész fogsorodat, még jobban ki fog állni.
Én így jártam. Azért állt ki egy fogam, mert az állkapcsom kicsinek bizonyult a fogaimhoz képest és így szűk volt a hely. De nem volt zavaró, alig látszott. Aztán kinőtt a bölcsesség fogam és alig egy év alatt előrtolta a többi fogamat.
Mindkét oldalról ki kellett húzni 1-1 fogat, így lett elegendő hely és fogszabályzóval egy év alatt szépen visszahúzták. Most elférnek a fogaim és egy sem áll ki.
A szemfogad az.
A páromnak is kijjebb áll mindkét oldalon, de én pl. imádom :) Olyan vámpírossá teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!