Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Eddig is úgy volt vagy egyre...

Eddig is úgy volt vagy egyre jobban ki fog állni a fogam?

Figyelt kérdés
17 éves fiú vagyok tudtam van egy fogam amelyik kicsit ki hegyesedik és kiáll egy nagyon minimálisat de most azt vettem észre amikor csináltam a szelfit,hogy mintha jobban ki lenne állva, egyre jobban ki fog állni vagy idáig is úgy volt csak most tulajdonítom nagy dolognak?

2018. máj. 1. 13:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Ebből a szövegből nem sok derül ki.

Melyik fogad?

Van/nő jelenleg a bölcsesség fogad?

2018. máj. 1. 13:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Nő a bölcsesség fogam de nem az hanem felül első sórból a 4-dik, idáig is úgy volt vagy egyre jobban ki fog állni?
2018. máj. 1. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát ha a bölcsesség fogad nyomja a többit akkor ki állhat még jobban, de ezt láthatatlanban nem tudjuk mi megmondani.

Menj el fogorvoshoz és kérdezz rá ő látni fogja hogy mi a helyzet.

2018. máj. 1. 13:46
 4/8 A kérdező kommentje:
A bölcsesség fogam alól nő
2018. máj. 1. 13:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem derül ki, hogy melyik fogadról van szó, de egy dolgot tanácsolnék. Fogorvossal rendszeresen ellenőriztesd a fogsorodat, pláne ha kiáll egy fogad, mert ha elkezd majd nőni a bölcsesség fogad és megtolja az egész fogsorodat, még jobban ki fog állni.

Én így jártam. Azért állt ki egy fogam, mert az állkapcsom kicsinek bizonyult a fogaimhoz képest és így szűk volt a hely. De nem volt zavaró, alig látszott. Aztán kinőtt a bölcsesség fogam és alig egy év alatt előrtolta a többi fogamat.

Mindkét oldalról ki kellett húzni 1-1 fogat, így lett elegendő hely és fogszabályzóval egy év alatt szépen visszahúzták. Most elférnek a fogaim és egy sem áll ki.

2018. máj. 1. 13:49
 6/8 A kérdező kommentje:
De nekem alól van a bölcsesség fogam és ez felül van
2018. máj. 1. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól még hogy nem látszik, felül is nőhet, csak max még nem látszik.
2018. máj. 1. 17:13
 8/8 anonim ***** válasza:

A szemfogad az.

A páromnak is kijjebb áll mindkét oldalon, de én pl. imádom :) Olyan vámpírossá teszi.

2018. máj. 2. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!