Szerintetek lehet baja a bölcsességfogamnak így? Szóljak majd a dokinak, ha újból megyek? Vissza fog rá nőni az íny?
Fogszabályzóm van, amiatt járok dokihoz, május végén lenne a kövi alkalom aktuális. Bölcsességfogaim nem nőttek még ki, de néha feszítenek, gondolom ahogy mozgatják a fogaimat. Műteni nem lehet őket, mert rossz helyen vannak, idegsérülés veszélye nagy.
Egyik nap a bal felső bölcsességfogamról -eddig semmi nem látszódik belőle-, a fogkefével véletlenül lekaptam egy ínydarabot és kilátszik a koronája. Kicsit fáj, de nem a fog, hanem az így, vérzett is akkor, azóta nem. Használtam szájvizet. Viszont félek, mivel most "nyitott" lett, de nem azért mert ki akarna nőni, hogy vmi megtelepszik ott. Nem is a fog megy tönkre, 24 évesen egy tömött sincs, ebben vmi genetikai is lehet, az egyik nagyapámak 86 évesen se volt egy lyukas lyukas foga sem.
Bocsi, ha kusza lett, de kicsit aggódom. Szóljak a fogorvosnak erről? Tudom, hogy ő fogszabis orvos, de fogorvos mégiscsak.
Szerintem nyugodtan rákérdezhetsz nála :)
Elvégre, jobb a békesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!