SEGÍTSÉÉÉG! Mi van a számban?
Most az előbb találtam a szájüregem bal felén a hátsó őrlők mellett egy ilyen lifegő darabkát, aminek egy fehér pont van a végén. De jól kivehető nagyságú és a nyelvemmel is tudom mozgatni. Jaj nagyon megijedtem tőle...fáj is, de nem nagyon, csak olyan mintha becsúszott volna a 2 fogsor közé az íny és megharaptam volna. olyan tompa fájás. De maga a dolog sokkal nagyobb. Mint egy lencse kb.
Mondjuk inkább olyan mintha leszakadt volna a húsból egy darab és ott lifegne. De nem fájt és nem emlékszem hogy leharaptam volna.
Ez most akkor ciszta? :(
És azzal mit lehet csinálni? Meg kihez kell fordulni?
A másik oldalon is van dudor, mert mindig elharapom az ínyem. Sok a fogam.
Remélem elmúlik. :'(
A korához még Esetleg lehet köze,de a neme vajon miért fontos?!
Szerintem csak leharaptad, és majd magától meggyógyul.Várj pár napot,aztán ha mégse javul,menj orvoshoz.Szerintem semmi komoly!
Hát ez jó kérdés, én se tudom hogy miért lehet, de nekem is van néha napján :D. Kicsit fájó de nem olyan vészes. Én is arra gondoltam hogy ráharapás miatt jönnek létre, de pontosan én sem tudom miért.
A lényeg az hogy, olyan 1 hét alatt elmúlik.
Lány vagyok, 18.
Oké volt már harapásom, ami ilyen dudor és csípő, feszítő érzés volt. Mintha pl nagyon sósat ettem volna és utána zsibong még a helye. Ez is olyasmi.
Wááá hát nem tudom elmagyarázni.
Így lóg mint a kutyámnak is pl hullámos az ínyén a hús. Na nekem egy olyan van. Csepp alakú. És elkezdett sajogni este, meg van egy fehér pont a végén mint az aftának. És afta már van a számban, és nagyon nem akar gyógyulni. ! napja kenem glycosepttel, rendesen mosok fogat...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!