Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miert faj? Elmulik?

Miert faj? Elmulik?

Figyelt kérdés
5 napja tömték be a bal also fogamat. Elég nagy fájdalmaim voltak, szerintem be volt gyulladva. Tegnapig nem is fájt míg nem tüsszentettem és akkor nyilalt bele a fájdalom... Tudom, elég furcsán hangzik. Lényeg hogy hajmosásnál ahogy ledöntöm a fejem megint érzem a fájdalmat. Gondolom a "nyomás" hatására lehet. Van valami ötlete valakinek hogy mitől van ez és hogy elmúlhat-e?

2018. ápr. 28. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha nem gyökérkezelték és valóban gyulladt volt, akkor biztosan nem múlt el a gyulladás, menj vissza a fogorvoshoz ha szerdáig nem múlik el a fájdalom.
2018. ápr. 28. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha gyulladt volt, akkor 99% ismét begyulladt. Menj vissza, lehet, gyökérkezelni is kell.
2018. ápr. 28. 19:35
 3/3 A kérdező kommentje:

Őszintén, nemtudom pontosan mit csináltak. A fúrásra emlékszem és hogy a vége fele kotortak valamit a fogamnál. Utána megkérdeztem hogy ezzel így kész is? Válasz: Nem kéne hogy többet fájjon.

Tényleg nem is fájt már másnap csak amikor volt a tüsszentés...na utána megint éreztem :D...

Sajnos csak 2 het mulva kaptam idopontot...

2018. ápr. 28. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!