Fogtomes utan elmulik a fajdalom?
Tegnap reggel nagyon bedurrant a bal felso 7es fogam eleg regota fajdogal de tegnap elviselhetetlenenne valt.
Ki akartam huzatni hat bementem egy maganba, o nem merte kihuzni mondvan beszakadhat, de azert betomte. Furaskor fajt.
A beavatkozas utan annyira fajt a fogam es a korulotte levo szovetek, hogy berohantam a pesti ugyeletre. Semmit se csinaltak velem. Bevettem masfel Flectort es a fajdalom elmult. Ejjel jol aludtam ma reggel sem faj.
De miert?
Ha ez akut lenne akkor meg most is nagyon fajna, akkor elvileg a tomes segitett rajta?
Nos akkor sorolom.
A helyi korzeti "fogorvos" egy vandal szadista hozzanemerto senkihazi, aki fwrtotlenites nelkul kezelgeti a betegeit egymas utan.
A masik korzetihez masfel honapos varolistak vannak, leszrjak hogy faj, nem mellesleg az is egy balf...
A magandokik alt 45 ezerert huznak, koszi nem.
A szajsebeszet beutalo koteles, beutalo nincs. Es mivel most nem faj , nyilvan hazakuldenenek.
A sajat orvosom aki egy csoda egy szuper orvos kuldoldon van, hetfon mehetek hozza.
Akkor lehet hogy rossz magán dokinál voltál. Az enyém nem húz le 45-50 ezrekkel.
De tudod azért kerül pénzbe egy magánorvos mert neki fent kell tartania a rendelőjét és meg is kell élnie.
De bocs hogy válaszoltam akkor szenvedj inkább.
Felreolvastal valamit.
Mar nem faj
Mázlid van ha most nem fáj, mert ha gyulladt volt, akkor gyökérkezelni szokták.
Amúgy magán szájsebésznél 10ezer volt a foghúzás.
Elvileg lukas volt igen.
Elkepzelheto, hogy gyokerkezelni kell, hetfon megyek a sajat dokimhoz.
A sima foghuzas mifelenk 20 ezer plusz 5 ezer a kezelesi terv. Ja es ha beszakad az arcureg, akkor a plasztika plusz 20 ezer. Igy mar nem olyan jo a maganorvosi huzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!