Foghúzás után 2 héttel mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2 hete húzták a bal alsó 6-os fogam. Nehéz húzás volt, gyulladt volt a fog és utána is nagyon fájt, kaptam dalacint amit beszedtem. Szépen gyógyult húzódott össze már a seb. Ma viszont munka közben észrevettem hogy a a belső oldala a sebnek bedagadt kicsit, és ettől összezarodott a seb, valószínűleg a duzzanat miatt. Lett azon a felen az inyen egy részén veralafutas, és ha megnyomom az inyemet azon a részen akkor vér szivárog a fog helyéről. Nem fáj amúgy, olyan mint eddig. Olyan szépen gyógyult eddig pedig. Mi lehet ez?2018. ápr. 11. 22:37
1/2 anonim válasza:
Esetleg fogszilánk maradhatott, ha darabokban sikerült kihúzni. Ne itt keress erre választ, menj vissza a dokihoz aki húzta...
2/2 A kérdező kommentje:
Holnap délelőtt mindenképp megyek fogorvoshoz.
2018. ápr. 11. 23:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!