Foghúzás után egy héttel kiesett a véralvadék mit tegyek? Orvos nincs ma.
1 hete lett kihúzva a lenti 8as fogam szájsebèszeten. Rendszeresen nèzettem 2 naponta a körzeti orvossal mert egyszer már másik húzásnál esett ki a vèrdugó csúnyán be is gyulladt
Szóva ma amikor fogat mostam ès ÓVATOSAN köptem (öblítettem) a vízzel távozott a kèzmosóba valami sötèt színű. Megnèztem szerintem az alvadt vèr volt, a húzás helyèn mèg suerintem maradt , meg már fehères a szèle stb. Szèpen gyógyulgatott. Na most akkor csak egy rèsze eshetett ko a vèrdugónak? Vagy nagy baj lesz mit tegyek? Orvos 3 napig nem lesz a pünkösd miatt. Ügyeletre feleslegesen nem akarok elmenni. Köszönöm a válaszokat!
Mèg ott van a lyuk, nem sokat húzódott be de már valamennyit igen. Nekem lassan gyógyul mert vèrszegèny vagyok :/
Azèrt ijedtem meg mert nyelèskor nagyon èrzem hogy üres vagy mintha vákum lenne benne nem tudom elmagyarázni... Eddig nem èreztem semmit. Azt mondod magától is kiesett volna már? Nem tudom mert az első húzásomnál mint írtam első nap kiesett ès 3 hèt után forrt be addig kezelt az orvos. Bocsi ha èrtetlenkedek csak nem akarom megint azt átèlni. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!