Lehet olyan, hogy fogíny gyulladás miatt nem tudom rendesen kinyitni a szám?
Figyelt kérdés
2018. ápr. 5. 12:20
1/6 anonim válasza:
Igen, lehet szájzárat kapni tőle.
2/6 anonim válasza:
A bölcsességfog környékén ha van a gyulladás, akkor lehet olyan súlyos
3/6 A kérdező kommentje:
45-46 os fog környékén van begyulladva.
Szájsebészeten is csak még egy adag antibiotikumot írtak fel..
2018. ápr. 6. 11:41
4/6 anonim válasza:
fogorvos vagyok.ha alsó őrlő részen vagy begyulladva és már nem tudod nyitni,az nem jó,mert bölcsi fogak csinálnak inkább szájzárat.A szájnyitási korlátozottság ebben a régióban akkor indokolt,ha be is van dagadva az arcod,de ekkor már csonthártyagyulladásod van(periostitis),további kezelés szükséges.
5/6 anonim válasza:
Igen, bölcsességfog növekedésénél előfordul szájzár. Nekem is volt és fogorvos fölszurta az ínyem. Attól alakul ki, hogy az új fognak nincs helye és tolja a többit. Sajnos nagyon kellemetlen. Minnél elöbb orvos!!!!
6/6 anonim válasza:
Szia ,ha valóban az íny van begyulladva és szájzárad is van azt nem csak gyógyszerrel kell kezelni, hanem helyileg is.Ez azt jelenti ,hogy az orvos egy gyógyszeres géz csíkot betesz a fog és az íny közé ami többet ér az antibiotikumnál.Ha csak gyógyszert adtak akkor másik orvoshoz kell menni,aki ezt a csíkot beteszi a fog mellé.A gyógyszer és a helyi kezelés a leghatékonyabb!! A gyógyszeres csík feltétele fájdalmas de nagyon hatékony kezelés!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!