Miért nem hajlandóak Magyarországon rendesen ellátni az orvosok? Illetve mi lehet a bajom?
Mindenképp meg kéne nézetni, nincs-e (gerinc)
sérv
A nyaki gerincben is kialakulhat porckorongsérv a huzamos ideig tartó helytelen testtartás miatt. Nekem a derekamban alakult ki görnyedt ülésből kiindulóan. Megfelelő gerinckímélő testtartás és othoni megfelelő torna segített. Itt van néhány link ahonnét a tudásanyagot szereztem:
A gerincsérvek döntő többsége hatékonyan gyógyítható - műtét nélkül
Gerincgyógyító
www.gerincgyogyito.hu
Ha ülve előre döntött fejjel dolgozol, az hasonlóan rossz lehet mint a mobilok kezelése szintén előre hajolva és sokáig végezve.
De ahogy a linkek címei is elárulják, műtét nélkül is meg lehet gyógyulni a porckorong sérvből, én is meggyógyultam. És ebben az esetben az internet segített a megfelelő tudásanyaggal. Internet nélkül valószínű a tudás híján tovább rosszabbodott volna, végül bedőltem volna az orvosnak amikor netán azt mondja hogy műteni kell.
Ja és porckorong sérvre ne szedj fájdalom csillapítót mert a tested becsapod hogy nem fáj és hogy rendben van, ezért tovább terheled helytelenül.
Ja és még valami, 20 kilót előre hajolva tilos emelni porckorong kiboltosulás esetén mert súlyosbodik tőle.
Na, gépész- és villamosmérnökként elmondtam amit az orvosoknak kellett volna. :))
"az volt a valasz ,hogy minek ,mivel lesz az nekem jobb hogy tudom mi a bajom"
Na ezért én már elmennék a betegjogi képviselőhöz, ki van lógatva a rendelőben a neve. Ez tenyérbemászó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!