Kiesett a fogtömése, hogyan tovább?
Figyelt kérdés
Még múlthéten tömték be, nem volt nagy lyuk,még inekciót sem kaptam, épp a teteje volt szuvas. Betömte a doki, s mikor rágtam egy kicsit érzékeny volt.Épphogy elmúlt ,azt veszem észre hogy sejol a tömés.Fogalmam sincs hol jagytam el.És miért pont húsvétkor???Istenem, olyan nyominak érzem magam.Valaki segítsen.://2018. ápr. 1. 10:02
1/7 anonim válasza:
google a baratod, keresel ejjel-nappali fogaszatot, felhivod, ennyi.
2/7 anonim válasza:
nemlesz semmi bajod, ha csak kedden mész fogdokihoz.
3/7 anonim válasza:
de lehetőleg ne ugyanahhoz a kutyaütőhöz.
4/7 A kérdező kommentje:
Pedig a világ legjobb fogdokia(anya szerint.Már évek óta hozzá jár).Nem értem miért történhetett:////
De köszönöm a válaszokat,megnyugtattak,habár nem tudom miért pánikoltam be ennyire.
Egyébként miért volt érzékeny a rágás az elején?
2018. ápr. 1. 16:13
5/7 anonim válasza:
Azért volt érzékeny rágáskor, mert magas lett a tömés. Ettől függetlenül nem szabadott volna kiesnie (főleg ha kicsi volt). Általában itt a fogorvosok pártját fogom, de te inkább keress egy másikat. Ezek olyan banális hibák, hogy maximum egy kezdő dokinál lehet elnézni (1x egy nagyobb, két vagy több felszínű tömésnél).
6/7 A kérdező kommentje:
És ne haragudj,hogitt értetlenkedek még,de mit jelent az ha magas?://
Mert kérdezte ő és mondtam is higy egy kicsit olyan fura.De azon is javított.Szóval jónak kellett volna lennie
2018. ápr. 2. 10:19
7/7 anonim válasza:
magas: nincs lecsiszolva jól és rágáskor túl nagy erő éri. Azért szokott az orvos indigószerű papírt rágatni mert összefogja a fogad ahol érintkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!