Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha édesre fáj a fogam, az mit...

Ha édesre fáj a fogam, az mit jelent?

Figyelt kérdés

de pokolian, szal egy kis csoki és a csillagokat látom.

viszont fogorvos alig 1 hete nézte át, és azt mondta minden rendben. akkor ez az érzékenység mit jelent?

2018. márc. 27. 10:46
 1/4 anonim ***** válasza:
63%
Akkor neked nem édesre, hanem édestől fáj a fogad, nem ugyanazt jelenti.
2018. márc. 27. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:
akkor hanyagold az édességet max havi 1gyzer egyél velem is ez volt én inkább hagytam, fogdoki szerint nekem se volt baj.
2018. márc. 27. 11:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Én először is elmennék egy másik fogorvoshoz, biztos ami biztos.
2018. márc. 27. 11:16
 4/4 A kérdező kommentje:

igen, azért ez is durva vhol h az ember saját maga döntsen el mindent, és legyen egyszemélyben gyógyszerész is meg szakorvos is, mert ha mindent rájuk bízok, abból túl sok jó nem sül ki.

nekem régen ugyanígy volt egy másik fogammal, az egyik közölte h jaj gyökérkezelés, már írta is a sok időpontot hogy mikor menjek, na én meg tettem rá, elmentem egy másikhoz, és az simán betömte és azóta sincs gondom vele.

szal.... értem én h a pénz nagy úr, és nagyobbat szakít egy több alkalmas gyökérkezeléssel, de baszsus azért ez felháborító

2018. márc. 27. 12:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!