Édesre fáj a fogam lehet vele valamit kezdeni?
hogyne romolna?? egyre mélyebbre és mélyebbre. nyilván lassu folyamat de ne várd meg.
egy sztori hogy tanulj belöle.
volt egy fekete folt a fogam tövén. nem lyuk csak egy folt.a fogszabályzos néni aszonta csak elszinezödés. nem is fájt meg semmi nem törödtem vele. joval késöbb a suliorvos kérdezte hogy tudok e rola hogy jukas az a fogam?mondom a másik azsonta hogy elszinezödés és annak már jo egy éve volt.
elmentem a dokimhoz aki betömte mert tényleg lyuk volt. hogy honnan indult nem tudom valszeg a fogam közül,de idegig feljukadt....a fogambol csak a külsö rész maradt meg oylan szinten ki kellett szedni mindent. volt bennem vagy 6 szuri de még mindig éreztem hogy beleüt a furo.végigbögtem az egész furást.még egy ilyet nem vállalnék be az tuti.
az a szar hogy hiába rohadt ki az egész fogbelem nem fájt.igy nem is tudtam a problémárol. föleg hogy az a másik doki el is diagnosztizálta.
a fogromlást ugy képzeld el mint a leejtett gyömölcsöt.csak egy kis nyomás, de egy hét mulva a fele elrohad. csak fognál nyilván hosszadalmasabb folyamat.
minél elöbb mész annál kevésbé lesz szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!