Foghúzás után szerintetek mi lehet az a fehéd?
Figyelt kérdés
4 napja huzták ki a kisörlő első fogam!Picu gyökércsucs benne maradt amire azt mondták ki fogja lökni!Röngent cscsinàltaj!Kaptam antibiotikumot!Most vettem èszre hogy mintha fog sarja lenne benne maradva!Felhivram azt mondta fogelválasztó csont!Szeruntetek?Lehetséges?2018. márc. 26. 13:44
1/2 anonim válasza:
Alapból nem értem, mi a fenéért nem lehet NORMÁLISAN kiszedni egy fogat és kell benne hagyni ezt-azt, ami - ha nincs szerencséd - jól begyullad majd.
Nekem a vérömleny fehéredett ki 4-5. napra, aztán lassan szét is esett.
2/2 anonim válasza:
Nekem kijött a csontszilánk, pár nap után kilógott az ínyemből és kiszedtem, szerintem neked is ki fog lökődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!