Sárga nyelv, keserű íz már másodszorra?
Figyelt kérdés
Sárgás a nyelvem 2 napja, és keserű. Ilyen már volt 4 hete, akkor 2 hétig tartott. Azt mondta az orvos, hogy vitaminhiány.. ettem almát azóta minden nap, de visszajött.. ezt nem értem. Volt valakinek már ilyen?#Sárga;nyelv;keserű;íz
2018. márc. 9. 10:44
2/4 anonim válasza:
Ő nem tudta, hogy epe? Csak vitamin hiány? Semmi kivizsgálás? Egyedül az alma ezen nem segít. Lehet kapni epe cseppet sajnos jó drága. De mindenképp kellene minimum labor! Sajnos nem csoda, hol egyik hol másik szervünk mondja fel a szolgálatot, ennyi tartósítószer ami az élelmiszerekbe van. A jövőre nézve írom neked, az emberiség hamarosan megszabadul minden betegségtől.
3/4 A kérdező kommentje:
Azt mondta, fiatal vagyok még az epéhez.. Pedig mondtam az orvosnak, hogy anyai ágon szinte minden lány rokon epés, és nekem is rengeteg bajom volt már vele.. 19/L
2018. márc. 11. 22:32
4/4 A kérdező kommentje:
Nagy nehezen adott egy hasi ultrahang beutalót, de azt mondta, hogy ne telefonon hívjam őket, hanem menjek el személyesen időpontot kérni. Elmenni pedig nem nagyon volt rá lehetőségem, mert kollégista vagyok. A beutaló pedig 3 napja járt le.. ha jól emlékszem 30 napig érvényes egy beutaló
2018. márc. 11. 22:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!