A varrat mennyi idő uzán esik ki a bölcsességfog kivétele után? 40. Napnáljárok, de még megvan az összes.
Figyelt kérdés
2018. febr. 20. 08:24
1/7 anonim válasza:
Nekem úgy szedte ki mindig a doki, műtét után egy-másfél hétre rá.
2/7 anonim válasza:
Menj el szerintem fogorvoshoz és vetesd ki. Annak már szerintem nem kellene bent lennie ennyi idő után.
Nekem is kivették 1 hét után.
3/7 anonim válasza:
Ha felszívódó varratod van akkor az értelemszerűen felszívódik majd és nem kiesik.
Ha sima akkor nem is értem mit keres már 40 napja a szádban..
4/7 anonim válasza:
?
40. napon már kb. be van forrva a seb, miért nem szedetted ki?
Ha felszívódó, annak is illene már eltűnnie, normális esetben 6-7 nap után kiszedik.
5/7 anonim válasza:
Nem esik ki, neked kéne visszamenni, hogy eltávolítsák. Kb húzás után egy héttel már mehettél volna, a felszívódó meg már felszívódott volna (habár a legtöbb helyen ilyet nem használnak amúgy sem, mert nem praktikus).
6/7 anonim válasza:
Nem esik ki magától.Irány az orvos!!
7/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, fogműtétnél nem szoktak nagyon felszívódó varratot használni, a doki szedi ki 1-1,5 héttel műtét után, vissza kell menned!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!