Ha ki kell fúrni a fogamat ilyen lehetőségem van?
Figyelt kérdés
Ki kell fúrni a fogamat, szeretném kérdezni hogy szerintetek kérhetek érzé etlenítő injekciót, ez egyértelmű hogy adnak a fogorvosok fúrásnál, vagy külön kell kérni ha igényem van rá? Nem bírom a fog fúrást egyszer volt de az nagyon fájt mert csak valami sprayel fujták le. Köszönöm az értelmes válaszaitokat és a segitséget előre is!2018. febr. 19. 13:27
1/4 anonim válasza:
Nekem mindig megkérdezi az orvosom, hogy kérek-e. Persze van olyan kezelés, amikor meg sem kérdezi, adja, mert az tuti fájdalmas. De ami elvileg nem fájdalmas, vagy nem igazán, ott is ad, ha kérek. De van olyan ismerősöm, aki nem kér.
Viszont nem magán dokinál nem biztos, hogy megkérdezik, ott szóljál mindenképpen.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ez megnyugtató!
2018. febr. 19. 13:41
3/4 anonim válasza:
Az enyém automatikusan ad ha ilyet csinál. Bár én magánhoz járok.
De előtte mindenképp mond hogy kérsz érzéstelenítőt!!
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszaitokat, megnyugodtam hogy lehet kérni. Ment a zöld kezecske
2018. febr. 19. 22:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!