Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Két kiálló első fogra jó a...

Két kiálló első fogra jó a cumi fogszabályzó?

Figyelt kérdés

22 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy az első két fogam nagyon kiáll, a többi sorba van. Kishúgom régen használt cumi fogszabályzót és érdekelne, hogy ha én használnám, akkor az én fogaim is helyre mennének?

Eddig valahogy nem foglalkoztak/tam a fogaimmal, de már pár százezer forintot nem költenék rá.

Köszönöm előre is.

2018. febr. 19. 09:59
 1/8 anonim ***** válasza:

Mi az a cumi fogszabályzó?

Neked rendes fogszabályzó kéne mert egy: csontfogaid vannak, kettő: gondolom nem kicsit állnak csak ki.

2018. febr. 19. 15:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Tesóm azért kapta mert már a csontfogai elől voltak, mert szopizta az ujját.

Cumi fogszabályozó műanyag, beveszed a szádba de a fogaid és az ajkad között van, és az íve olyan amilyennek kéne lennie a fogsornak. Éjszakára kell és neki jol rendbehozta.

2018. febr. 19. 15:31
 3/8 anonim ***** válasza:

Ja értem.

Hát el kell menni egy fogszabályzó orvoshoz és megmondja. Ezt csak ő tudja.

2018. febr. 19. 15:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Cumi fogszabályzó? XD Nincs olyan, de sebaj. Fogszabályzós cumi van babáknak meg pici gyerekeknek. Ami a húgodnak volt, az kivehető fogszabályzó, vagy pedig szilikon trainer. Az neked semmit sem ér.
2018. febr. 21. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Akkor is ez a neve, hogy cumi fogszabályzó. Amiket felsoroltál egyik sem ugy néz ki, mint ez. Így emlegette a fogorvosunk is.

2018. febr. 22. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Mutass képet róla.
2018. febr. 22. 17:18
 7/8 A kérdező kommentje:

Jaj, most ennyire fontos? :D

Per pillanat akárhol lehet a szobában, annyira tesóm sem szerette, hogy meglegyen, de ha meglesz mutatok.

2018. febr. 22. 17:23
 8/8 anonim válasza:

Szia! Nem tudom mennyire aktuális a problémád. 21 éves lány vagyok. Nekem és a hugomnak is fogszabályzós cumink volt babakorunkban, a tejfogaink katonásan álltak, de a csontfogaink...csak nekünk ilyen előreállóak az egész családban. Egyetlen felmenőnknek sincsen ilyen kiálló első 2 foga mint nekünk...nem tudom mi köze lehet hozzá.

De szerintem próbálkozz meg vele, én is eljátszottam már a gondolattal hátha, de ki tudja.

2019. dec. 28. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!