Két kiálló első fogra jó a cumi fogszabályzó?
22 éves lány vagyok, és az a problémám, hogy az első két fogam nagyon kiáll, a többi sorba van. Kishúgom régen használt cumi fogszabályzót és érdekelne, hogy ha én használnám, akkor az én fogaim is helyre mennének?
Eddig valahogy nem foglalkoztak/tam a fogaimmal, de már pár százezer forintot nem költenék rá.
Köszönöm előre is.
Mi az a cumi fogszabályzó?
Neked rendes fogszabályzó kéne mert egy: csontfogaid vannak, kettő: gondolom nem kicsit állnak csak ki.
Tesóm azért kapta mert már a csontfogai elől voltak, mert szopizta az ujját.
Cumi fogszabályozó műanyag, beveszed a szádba de a fogaid és az ajkad között van, és az íve olyan amilyennek kéne lennie a fogsornak. Éjszakára kell és neki jol rendbehozta.
Ja értem.
Hát el kell menni egy fogszabályzó orvoshoz és megmondja. Ezt csak ő tudja.
Kedves utolsó!
Akkor is ez a neve, hogy cumi fogszabályzó. Amiket felsoroltál egyik sem ugy néz ki, mint ez. Így emlegette a fogorvosunk is.
Jaj, most ennyire fontos? :D
Per pillanat akárhol lehet a szobában, annyira tesóm sem szerette, hogy meglegyen, de ha meglesz mutatok.
Szia! Nem tudom mennyire aktuális a problémád. 21 éves lány vagyok. Nekem és a hugomnak is fogszabályzós cumink volt babakorunkban, a tejfogaink katonásan álltak, de a csontfogaink...csak nekünk ilyen előreállóak az egész családban. Egyetlen felmenőnknek sincsen ilyen kiálló első 2 foga mint nekünk...nem tudom mi köze lehet hozzá.
De szerintem próbálkozz meg vele, én is eljátszottam már a gondolattal hátha, de ki tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!