Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Éjszakai fogszabalyzó viselése...

Éjszakai fogszabalyzó viselése, rögzített fogszabalyzo után?

Figyelt kérdés
Pénteken vették le a fogszabalyzom. Eleinte nagyon szép volt az eredmény, de már most látom, hogy néhány fogam kezd újra eltolódni.Az orvos azt mondta, hogy minimum egy hónap,mire elkészül az éjszakai fogszabalyzó.Nagyon félek, hogy addig a fogaim visszaálllnak újra az eredeti helyükre.Az éjszakai fogszabályzó képes lesz majd az elmozdult fogakat visszaállítani a pénteki levétel utani szép állapotba? Rengeteget szenvedtem a fogszabàlyzás miatt, állandóan feltörte a szàm, folyton ki volt belülről sebesedve, és a sírás kerulget, ha arra gondolok, majdnem 400.000 Ft-ba került.
2018. febr. 18. 15:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Húha.. ez nekem nagyon érdekes, hogy egy hónap mire elkészül az éjszakai. Ezt nem is értem, ez nem így szokott lenni. Én azonnal megkaptam miután lekerült az állandó és még mondta is a doki, hogy eleinte jó lenne, ha napközben is be tudnám tenni, amikor csak lehet. Annyira azért biztos nem fognak eltolódni a fogaid, de minimálisan van rá esély :/
2018. febr. 18. 15:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem is érdekes. Nekem anno ahogy leszedték, csináltak lenyomatot és egy-két napra rá meg is kaptam.
2018. febr. 19. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!