Régen sokszor jártam mert eléggé rosszak vtak a fogaim. Mára már kicsit se félek tőle, csak kellemetlen picit. Csak amiatt hogy sokáig kell nyitva tartani meg ugyebár nem minden nap turkálnak az ember szájában.
Nem kell tőle félni:)
2010. jún. 7. 19:38
2/11 anonim válasza:
én mindig félek,pedig tudom hogy semmi bajom nem lehet kb.fél éve voltam utoljára fog húzáson,nem féjt,mert fagyasztottak
2010. jún. 7. 19:38
3/11 anonim válasza:
Nagyon félek, és nagyon ritkán járok. Az a baj, h szüleim is rettegnek tőle és ők se járnak sosem, így nincs semmi húzóerő...:D
2010. jún. 7. 19:44
4/11 anonim válasza:
Régebben nagyon féltem, rettegtem, de utána muszáj voltam megszokni, mert 2 műtétet is végeztek a számban (nem akartam elveszíteni az elülső fogaimat, muszáj volt) és akkor hozzászoktam, volt hogy el is aludtam a székben.
6 havonta érdemes elmenni fogkőleszedésre, és kontrollra.
Én mindig arra gondoltam, hogy jó kezekben vagyok (rendes dokihoz jártam) és ezek után csak jobb lesz, és azt egy kis kellemetlenséget elvisel az ember ( bármi jobb, ami a rendelőben történik, mint az a nyilalló fájdalom, amit a ciszta okozott) No para! :)
2010. jún. 7. 19:44
5/11 anonim válasza:
hátha nem paráznék már kihúzattam volna az összeset és csináltattam volna 1 protkót...azzal nincsbaj...:D
2010. jún. 7. 19:46
6/11 anonim válasza:
Én nem járok túl gyakran, és mindig attól függ, hogy van-e panasz, stb... (1,5 év - fél év)De nem félek tőle. Furcsa, persze, hiszen érdekes ahogy a számban nyúlkálnak, és az elszívó ellenére is utálom ahogy folyik a nyálam.. Eddig csak két fogam tömték egész életemben, szóval semmi rossz élményem nincs.. egyik se fájt, kicsit sem.
2010. jún. 7. 20:06
7/11 anonim válasza:
Gyakran, mert rengeteg rossz fogam van, pedig csak 20 vagyok. Régebben csak akkor amikor sulifogászatra mentünk, meg is szívtam, ha tehetném visszatekerném az idő kerekét.
2010. jún. 7. 22:23
8/11 anonim válasza:
Én most voltam, mert ráharaptam valamire, és mozog a fogam, de nem tudom, hogy vagyok-e érzékeny érzéstelenítőre, ezért nem húzták ki. Ja, és kérni kell időpontot?! Amikor mozog egy nem tejfog az nem sürgős?
2010. jún. 8. 14:33
9/11 anonim válasza:
Én személy szerint már nem félek a fogorvostól. A mostani fogorvosom nagyon ügyes, emberséges. Amint beülök a székbe, és belenézek a tengerkék szemeibe, el is felejtem mit csinál velem. :) Mellesleg bazijó pasi. :D
2010. jún. 8. 21:01
10/11 anonim válasza:
Korábban rettenetesen féltem. amikor gyökérkezelésre mentem én olyan ideges voltam, hogy napokig nem bírtam enni. de találtam egy jó és rendes dokit, a gyökérkezelés fájdalommentes volt, azóta nem fosok annyira. mindenesetre nem szívesen megyek. most bár szerencsére nincsen panaszom, de hamarosan megyek kontrollra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!