Mik a tapasztalatok a budapesti Magic White Fogászattal (a Moszkva térnél) kapcsolatban? Ismeri őket valaki?
Figyelt kérdés
2011. júl. 29. 14:07
1/8 anonim válasza:
jó partyk szoktak ott lenni.ismerem hát a főnököt Józsinak hívják.
2/8 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, így találtam ide a google-ről. Esetleg azóta valami tapasztalat?
3/8 A kérdező kommentje:
Nekem már van tapasztalatom. Megfelelőnek tartottam őket.
2012. ápr. 5. 14:11
4/8 anonim válasza:
Ugyan már nem mai a kérdés, de ez engem is érdekelne... Fogkőeltávolítást néztem náluk, és olvasgattam a témában, írnak jót is, rosszat is, meg hogy dokifüggő (persze mi nem dokifüggő?), de konkrétan erről a rendelőről nem találtam semmi tapasztalatot, véleményt... Szóval a kérdésem az lenne, hogy mit jelent, hogy megfelelőnek tartottad őket? Jól megcsinálták, amit kellett, nem fájt, tehát jó volt tényleg, vagy elviselted egyszer és többet nem mennél oda?
5/8 anonim válasza:
Ismerem a teljes csapatot személyesen. Nagyon frankó orvosok vannak és az asszisztensek tüneményesek. Személyes tapasztalataim tömés volt és fogfehérítés. Mindkettőt nagyon profin csinálták meg. :)
6/8 anonim válasza:
Igen igen jó fogászat, többször is jártam ott. Én mindenkinek csak ajánlani tudom!: )
7/8 anonim válasza:
A fogszabályzós hölgy nevét tudja valaki esetleg? Talán valamilyen Krisztina de elfelejtettem.
8/8 ZoPéter válasza:
Én csak az Istenhegyi útit ismertem meg a Bónusz Brigádon keresztül. Valószínűleg oda költöztek.
Képtelen történet. Előre bekérik a beültetés szuperkedvezményes árát. Aztán szükségesnek tartanak minden vizsgálatot, ami nincs benne a bónuszban, ezeket kifizettetik, aztán telefonon bejelentik, hogy gyakorlatilag nem végezhető el a beültetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!