Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
A fogorvosom szerint mélyharapásom van és be akart rakni a számba valamit: a két hátsó fogamra egy gyűrűt majd azokat összekötni egy vékony dróttal. Én erre hisztirohamot kaptam (pegig kb. évente 1-2 alkalommal teszem). A doktornő úgy döntött, hogy jó most nem majd következő alkalommal de én nagyon félek. Ha valaki tud erre más megoldást írja le mert én abba a vacakban köpni-nyelni nem tudtam. Köszi előre is!2018. febr. 11. 16:58
1/3 anonim válasza:
Szedd össze magad, van ennél sokkal rosszabb is az életben. Fogszabályzód lesz, nem végbél tükrözésed. Ha meg valamit nem tudsz vagy nem értesz, akkor a hiszti helyett a fogorvosodat kérdezd meg, ne idegeneket.
2/3 anonim válasza:
Akkor hisztizz továbbra is pótoltasd a fogaidat 30 éves korodra, ha a rossz harapás miatt esetleg éjjel csikorgatod-szorítod és eltörnek miatta.
3/3 anonim válasza:
A gyűrűk miatt ne aggódj, és ha az orvos azt mondja, kell ív, akkor kell. Reggelizz be előtte.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!