FONTOS! Hogyan mondjam meg neki?
Figyelt kérdés
van egy srác akiwel kb olyan 2 honapja nagyon joba lettunk. az egyik baratnom megkerdezte tole h akar e tolem valamit a srac meg azt mondta neki h ez csak ránk tartozik szowal sztem akar tolem valamit.Ma tették fel a fogszabalyzomat es nemtudom hogy hogyan mondjam meg neki mer azert igy nem akarom h szia van fogszabalyzom mer azer ez igy eleg sokkolo lehet az o reszerol.Meg éppen ma hívot hogy nem e megyek ki vele sétálni mert már nagyon akar látni de en inkab azt mondtam nekije h nem mehetek setalni mert beteg vagyok de kozben csak fellek attol hogy mit fog szolni h van fogszabalyzom. És attol is felek h ha elmondom nekije akor aztan soha tobbe nem fog akarni veelem lenni...2010. jún. 7. 14:51
1/1 anonim válasza:
ha amiatt nem akar veled lenni mert fogszabályzód van akkor nyilván mint embert nem szeret téged csak megdugni akar vagy villogni veled a haverok előtt, akkor meg már jobb ha most az elején kiderül és lesz esélyed egy normális srácot találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!