Foghúzás utáni fogpótlás?
Attól függ milyen fogpótlást akarsz.
Van a híd és az iplantátum. A hidat azért nem ajánlom és egy jó orvos se fogja mert ahhoz a mellette lévő ép fogakat le kell csiszolni. Az implnatátum a jó megoldás erre. Nekem most hónap végén lesz kész, bár nekem felül az első nagymetszőm helyén van. Nekem kérdés sem volt hogy mit válasszak.
Elég drága. 200 ezer fölött van.
A híd ennél jóval olcsóbb.
Ha csak egy fogad hiányzik, megoldható úgy is a hív, hogy csak egyik mellette lévőt csiszolják és úgy rögzítik a hidat, nekem így van, viszont erre csak 5 év garanciát vállaltak. Úgy gondoltam, hogy inkább megcsináltatom 5 évente, mint hogy 2 jó fogat feláldozzak.
Az implantátum beültetése műtéti eljárás keretében történik, méregdrága és nem biztos, hogy a szervezeted befogadja. Viszont, ha igen, akkor nyilván jobb olyan szempontból, hogy az ép fogaidat nem kell lecsiszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!