Amikor inekciót kapok az ínyembe az fáj? :/ előtte még bekeni ilyen krémizével. Az is érzéstelenítő. Fájnifog? :/ menyi ideig fog tartani? (fogtömés. )
Szinte egyáltalán nem fog fájni.
Tele van helyesírási hibával a kérdésed, az nem fáj?
köszii :D
már nem angyon félek tőle de ha meglátom az inekciós tűt.. biztos hogymegint félnifogok. :D megazhogy kiskoromba amikro voltam akkor nagy sz*rul húzták ki a fogamat.. egy iylen behajlított kis vassal és cask bekenték semi inekciós.. és az a krém nem nagyon használt..és éna zóta félektőlük..:S
ja és hátul alulra kapom az inekciót... :S
reméelm nem fog fájni.. ti mire szoktatok gondolni vagy mit csináltok hogyne godnoljatok rá hogy "na épp msot fogja beadni...."
Ne kérj hozzá érzéstelenítést, szerintem az injekció jobban fáj, mint a fogtömés. Én sose kértem még hozzá, és bár kellemetlen a tömés, de egyáltalán nem fáj.
Kb. két hete húzták ki a fogam, ahhoz persze kell injekció, és hát eléggé fájt. Utáloooom
köszii
tudom bocsi csak siettem..
11:34-es vagyok.
Mi volt a fogdokinál?
Figyeld az én esetemet :)
Én elájulok az injekciós tű látványától is, nem még oldáskor, DE itt meg sem éreztem/rosszul sem lettem !
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!