Nándi91 kérdése:
Cataflam segíthet?
Figyelt kérdés
Van egy fogam amiből kiesett egy ideiglenes gyógytömès, eddig nem volt bajom vele de hètfő óta fáj, napkőzben nem túlzottan de este már azèrt szèpen.. Fogorvoshoz csak holnap reggel tudok elmenni mert dèlután dolgozom, szerintetek vegyek be cataflamot rá? Csökkenti a gyulladást? Gondolom begyulladt valamitől a fogam,mert az államnál jobb oldalon egy részen fáj.
Nem kèstem mèg el túlzottan?
2018. febr. 1. 11:11
2/3 anonim válasza:
A Cataflamot szokták fogfájásra ajánlani, de fontos lenne, hogy ne menjen bele ételmaradék se. Főleg az édesség fokozhatja a fájdalmat. Szegfűszeg elrágása is enyhítheti
3/3 A kérdező kommentje:
Vègülis vettem be, tök jó volt nem èreztem egèsz nap semmit, de holnap muszáj leszek megnèzni fogorvossal, szerintetek betömi vagy gyökèrkezelni fogja?
Èrdekelne mert fèlek a gyökèrkezelèstől
2018. febr. 1. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!