Fogszuvasodás, lyukas fog megelőzéséhez mit használjak?
Nemrégiben voltam fogorvosnál, szerencsére egy rossz lyukas fogam sincs, viszont a doki mondta, hogy van 1-2 ami szuvasodásnak indult,
látható rajtuk a fekete elszíneződés (igazaból a már félig kibújt bölcsesség fogak ezek, amiket még eléggé körül ölel az íny és emiatt fogkefével nehezen elérhetőek). Említett valamilyen "fogpasztát" amivel ha mosom vagy rákenem megállítja a folyamatot. Sajnos el is felejtettem a nevét, ezért kérek segítséget hogy ha van ilyen mi a neve és hol lehet beszerezni? Illetve bármilyen hatékony dolog érdekel amivel lehetne kezelni és saját tapasztalatokra is kíváncsi vagyok! (Szódabikarbónával is próbálkoztam sokszor, úgy néz ki nem nagyon hatott)
Második: koszi a választ, igen, lehet hogy az! De gondolom az nem is egyszerű fogkrém. Hogy kell használni? Patikában beszerezhető?
Felhívni nem tudom, nincs meg a száma csak a rendelőé amin az asszisztensnél tudok időpontot kérni.
[link] Hívd fel az asszisztenst, gondolom, ő is tudja, mit szokott ajánlani az orvos, hiszen ő is ott van. Vagy megkérdezi és visszahívod.
A sima ételmaradékot az alapos fogmosás is leszedi, nekem a fogorvos az elektromos fogkefét ajánlotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!