Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért jött elő egy dudor az...

Miért jött elő egy dudor az ínyemen?

Figyelt kérdés

Szóval kb 8 óra leforgása alatt miközben aludtam, kijött egy kis dudor az ínyemen. Tehát így kicsit megduzzadt jobb felül, hátul. Még csak most vettem észre, de már zavar. Esetleg valaki nem tudja mi lehet ez, és hogyan kéne kezelni? Egyébként a színe olyan mint az ínyemé, és a két oldalt között érezhető a különbség.

A válaszokat előre is köszönöm. :D

2018. jan. 21. 14:38
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem odaírni, hogy kívülről van.
2018. jan. 21. 14:40
 2/5 anonim ***** válasza:
22%

Tályog lehet. Menj fogorvoshoz és megnézi.

Vagy szúrd ki egy vékony fertőtlenített tűvel, még nem mész dokihoz, hogy tisztuljon. Mert az se jó ha a vérársm frlé távozik.

2018. jan. 21. 15:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Idióta első válaszolóra ne hallgass. Ne nyúlj hozzá, főleg ne szúrkodd. Lehet nő a bölcsességfogad (ha még nem nőtt ki). Ha már kinőtt akkor menj el fogorvoshoz majd megmondja mi az.
2018. jan. 22. 12:00
 4/5 A kérdező kommentje:

Szurkálni nem szurkáltam, mert ez nem úgy nézett ki. :D

Szerencsére még aznap eltűnt az a dudor.

Jelenleg ugyan azon az oldalon fáj kicsit (gondolom a bölcsesség fog helyén, ha megnyomom a nyelvemmel).

Egyébként köszönöm a válaszokat. :D

15/F

2018. jan. 22. 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem is volt.

be van gyulladva

fogdoki!!!!!

2018. jan. 24. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!