Gyökérkezelés előtt van értelme bevenni fájdalomcsillapítót?
Nem igazán tudom mi az a trepanálás, de amikor kis tűvel vagy én nem tudom mivel szúrkodja a fog gyökeret? akkor igen, érzéstelenítő nélkül.
Körzetis orvos de rengetegen járnak hozzá maszekban is, sokan azt állítják nagyon jó orvos. Akkor mégsem?
Amúgy ha már itt tartunk, akkor lenne még egy kérdésem.
Betömte a jobb oldali kisörlőmet felül még december elején. Azóta folyamatosan olyan szinten érzékeny volt a hidegre hogy csontighatoló fájdalmat éreztem akárhányszor hozzáért valami, rágni sem tudtam rajta.
Visszamentem ugye kedden, adott érzéstelenítőt és elkezdte fúrni (amit amúgy végig éreztem, fájt) és gondolom elkezdte gyökérkezelni, szúrkodta azt is a kis tűkkel ami szintén nagyon fájt, vérzett is mindkét fog amit kezelt.
Normális hogy aznap este tudtam rajta rágni, nem fájt viszont már két napja ha csak a nyelvemmel hozzáérek nagyon fáj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!