Evés előtt van értelme fogatmosni?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek még nem tudok enni, mikor elkészülök mindennel akkor azután meg nincs időm fél órát várni a fogmosással, ezért reggel felkelek és megmosom, aztán ha beértem a munkahelyre eszem. Ennek így van értelme?2017. okt. 5. 08:49
1/7 anonim válasza:
Evés előtt több értelme van fogat mosni. Evés közben felpuhul a fogzománcod, és ha közvetlenül utána nekiesel a fogkefével, akkor sérülhet. Vagy evés előtt moss fogat, vagy evés után fél órával.
2/7 anonim válasza:
Az én munkahelyi fiókomban simán elfér egy fogkefe és egy tubus fogkrém. Akkor mosok fogat, amikor csak akarok... :)
Sőt, egy időben a táskámban is hordtam fogkefét, meg egy mini fogkrémet...
Egyébként még határeset vagy. Anyám durvább nálad, ő aztán végképp nem érti a fogmosás lényegét. Ő felkel, megmossa, aztán 10 perc múlva leül kávézni meg csokit enni... És persze utána nem mossa meg. Az esti fogmosást is simán elfelejti, de reggel felkelés után az bezzeg nagyon fontos...
3/7 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy nincs időm fél órát várni utána.
2017. okt. 5. 08:58
4/7 Mansour válasza:
Evés előtt közvetlenül nincs értelme. Így, hogy fél óra múlva eszel, van értelme a dolognak (frissítés, baktériumok eltávolítása). Ami viszont igazán fontos, és nem szabad kihagyni az az alapos esti fogmosás.
5/7 anonim válasza:
Az az értelme, hogy nem lesz büdös a szád, szerintem ez egészen fontos dolog, ha dolgozol.
6/7 anonim válasza:
van értelme ez igy jó csak legyen közte fél óra min.
7/7 anonim válasza:
Én is felkelés után szoktam fogat mosni, rá kb 2 órára reggelizem és utána megint megmosom, persze a fél órát kivárom. Munkahelyen is megmoshatod ha olyan helyen dolgozol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!