Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Emberek! Mit tehet egy olyan...

Emberek! Mit tehet egy olyan ember akinek genetika miatt sárágk a fogai?

Figyelt kérdés
Már nagyon sok fogkrémet kipróbáltam,de semmi nem használt!Apumtól örököltem:(!
2010. jún. 5. 11:40
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
*sárgák
2010. jún. 5. 11:41
 2/11 anonim ***** válasza:
Professzionális fogfehérítés fogászaton, az ezen is segít, persze hófehér nem lesz.
2010. jún. 5. 11:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Kösszi.Elfelejtettem odaírni,hogy kiskorú vagyok.
2010. jún. 5. 11:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Igazából a fogfehérítő krémek, zsódabikarbonás dörzsölés, citrom stb. csak az elszíneződéseket szedi le. Várd meg míg nagykorú leszel (bár sztem nincs korhoz kötve amúgy), de elég költséges, és nem is szabad évente végezni, mert tönkreteszi a fogaidat. Nekem kb. 2 éve volt,már visszasárgult :(
2010. jún. 5. 11:54
 5/11 anonim válasza:
Nem baj. A fogfehérítés nem korhatáros.;)
2010. jún. 5. 11:55
 6/11 A kérdező kommentje:
Jah köszönöm.Nem tudtam h nem korhatáros.
2010. jún. 5. 12:11
 7/11 anonim ***** válasza:
menj el szoláriumba. a fogad nem lesz fehérebb, de a bőröd sötétebb lesz, és a kontraszt miatt majd fehérebbnek látszik a fogad is.
2010. jún. 7. 08:34
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösszi az ötletet!
2010. jún. 11. 20:50
 9/11 anonim ***** válasza:
És azt se feledd,hogy a fogfehérítéstől baromi érzékenyek lesznek a fogaid,ami elég kellemetlen fájással jár...és ahogy az előző is írta,visszasárgul.A genetikával nem tudsz szembeszállni.
2010. júl. 5. 15:51
 10/11 anonim ***** válasza:
Hát igen,ha genetikailag ilyen akkor ne harcolj vele,mert a fehérítés miatt meg ráfázol.Nekem is inkább sárga a fogam mint fehér,de ápolni kell,nem elhanyagolni,gyakran fogat mosni...Legyen egészséges,ne romoljanak el hamar és akkor kit zavar hogy sárga?Ez ellen nem tehetsz.Max majd később porcelánhéjat tetethetsz a fogaidra,mint az amerikai sztárok...de amúgy az se a legjobb dolog.Tehát fogadd el így=)
2010. júl. 6. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!