Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Altatással végeznek valahol...

Altatással végeznek valahol fogápolást?

Figyelt kérdés

A múltban rengeteg rossz élmény ért. A fogaim kezelése mérhetetlenül fáj, legalább minden második kezelés után elájulok a fájdalomtol, hiába az érzéstelenítő.

Kb fél éve begyulladt egy gyökérkezelt fogam. A körzeti orvoshoz akkor se tudtam volna elmenni, ha pénzt adnak érte, így hát magánorvoshoz mentem. Ő kifúrta, távozott a váladék. Időpontot sem tudott adni annyira el volt havazva. Pontosan 8 hónapja van jobboldalt kifúrva a fogam, azóta nem is tudok azon az oldalt enni a lyuk miatt. De meg kellene csináltatni, viszont egyszerűen rettegek orvoshoz menni mert nem akarok megint olyan fájdalmakat átélni. Továbbá más lyukas fogaim is vannak, amiket meg kellene csináltatni, de egyszerűen már ahogy leírom felszökik a pulzusom. Ha nem lehetséges az altatásos kezelés, akkor sajnos így fog maradni.

2018. jan. 15. 17:47
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem fáj az annyira, csak egy kicsit túl tolod.

Legyél ember és bird ki.

2018. jan. 15. 18:04
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt már egyszer leírtuk neked, szerintem.

Keress orvost vagy nyávogj tovább, csak ne itt.

2018. jan. 15. 18:15
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerintem abba ne menjünk bele, hogy minden embernek ez más. Ismerek olyat, akinek érzéstelenítőre sincs szüksége.
2018. jan. 15. 18:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Én még ide nem írtam ezzel kapcsolatban. Egy, kettő, épp orvost keresek, hátha itt tud valaki erre.

De ahogy látom még egy ilyen kategóriában sincsenek ezen az oldalon normális emberek.

El tudom képzelni, ahogy abból áll egy napotok, hogy felkeltek, felléptek ide és trollkodtok.

2018. jan. 15. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha pesti vagy akkor kelemen dental. Ott olcso az altatas, szedacio stb es hipnoziss is kezelnek. Orbitalis nagy gywrekkori traumat gyoztem le veluk.
2018. jan. 15. 22:03
 6/6 anonim ***** válasza:
Budapesten sok altatásos fogászat van, Google kiadott nekem rengeteget.
2018. jan. 16. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!