Altatással végeznek valahol fogápolást?
A múltban rengeteg rossz élmény ért. A fogaim kezelése mérhetetlenül fáj, legalább minden második kezelés után elájulok a fájdalomtol, hiába az érzéstelenítő.
Kb fél éve begyulladt egy gyökérkezelt fogam. A körzeti orvoshoz akkor se tudtam volna elmenni, ha pénzt adnak érte, így hát magánorvoshoz mentem. Ő kifúrta, távozott a váladék. Időpontot sem tudott adni annyira el volt havazva. Pontosan 8 hónapja van jobboldalt kifúrva a fogam, azóta nem is tudok azon az oldalt enni a lyuk miatt. De meg kellene csináltatni, viszont egyszerűen rettegek orvoshoz menni mert nem akarok megint olyan fájdalmakat átélni. Továbbá más lyukas fogaim is vannak, amiket meg kellene csináltatni, de egyszerűen már ahogy leírom felszökik a pulzusom. Ha nem lehetséges az altatásos kezelés, akkor sajnos így fog maradni.
Nem fáj az annyira, csak egy kicsit túl tolod.
Legyél ember és bird ki.
Ezt már egyszer leírtuk neked, szerintem.
Keress orvost vagy nyávogj tovább, csak ne itt.
Én még ide nem írtam ezzel kapcsolatban. Egy, kettő, épp orvost keresek, hátha itt tud valaki erre.
De ahogy látom még egy ilyen kategóriában sincsenek ezen az oldalon normális emberek.
El tudom képzelni, ahogy abból áll egy napotok, hogy felkeltek, felléptek ide és trollkodtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!