Túl vagyok négy bölcsességfog kihúzásán. Még szeptember előtt történt, ebből kettőt vágtak. Jobb alsó hetes fogam szüntelenül fáj. Fogam életemben nem fájt. Valamit csinálnak vele?
Figyelt kérdés
Nem hiszem el hogy mindig három heteket kell várni.
Ráadásul lehet gyökérkezelik ami két lépéses.
Lehet ebből húzás? Nem akarom
#fájdalomcsillapító #fog #fogászat #fájdalom #tömés #fogorvos #gyökérkezelés #ideg #szájápolás #Algoflex Forte
2018. jan. 13. 17:12
1/9 A kérdező kommentje:
Valami gyulladás biztos lehet, folyton dagad,ami a melette lévő fogat is érinti.
2018. jan. 13. 17:14
3/9 A kérdező kommentje:
Sokra megyek a pénz energiáddal.
Időpont kell.. Nem pénz
2018. jan. 13. 17:30
4/9 anonim válasza:
Neked igazából agysebészetre kellene menni, hátha tudnak beültetni is. Mégis honnan a jóégből tudjuk, hogy mit fognak csinálni a fogaddal?
5/9 anonim válasza:
Szerintem keress akkor egy magán szájsebészt, tudom, hogy kegyetlenül tud fájni, és ilyenkor a várakozás a legrosszabb...
6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó.
Egyelőre le kell vinni a gyulladást
2018. jan. 15. 17:20
7/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ha nagyon fáj kérj rá Cataflamot, nekem azt adtak. Ugyan vényköteles, de nagyon hasznos, tényleg 10 percen belül hat, és órákig jól bírható. Háziorvos is felírhatja, miután elfogyott az enyém ő írta fel mert semmi kedvem nem volt egy nyavajás receptért órákat várakozni a szájsebészeten
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tippet!
Gondolom te sem szeded minden nap a Cataflamot. Neked milyen problémád volt?
2018. jan. 15. 19:15
9/9 anonim válasza:
Nem, én műtét előtt és után szedtem. Először megpróbálta a bölcsességfogam fogorvos kiszedni, de rossz helyen volt így másfél óra után feladta és beutalt a helyi szájsebészetre. Gondolhatod mivel péntek volt azt a két napot cataflammal is alig bírtam ki. Szájsebészeten is mondták ez nehéz eset, visszarendeltek műtős napra, ami további várakozást jelentett, de ilyenkor enni nem is tudtam semmit, inni meg csak alig. Aztán végül megoldották, de utána hetekig nagyon fájt, fel is dagadt az arcom rendesen. Az első fogorvos írta a cataflamot, a szájsebészeten is írtak volna de nem kértem merthogy volt, csak nem kalkuláltam bele további másfél hetet, így felhívtam a háziorvost és megkértem írjon. Azóta egyébként semmi gondom vele:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!