Fogak elvékonyodása esetég mit lehet tenni?
Nekem általánosban többször elvékonyodtak s bepuhultak a fogaim. Helyre tudtam állítani.Annyira h a cerkán lévö fémet is letudom harapni.
Szedj vasat, kálciumot, magnéziumot, C-vitamint.
Vegyél Signal Sensitive Expert fogkrémet!!!!
Alig kapható, pedig EZ A LEGJOBB!!!
Ne dölj be a sensodune szaroknak!!!
Vegyél a MÜLLERBEN SensiDent szájvizet.
A szájvizen rá van az írva, h Intensiv Mundspülung Ohne Alkohol. Különlegesen érzékeny fogakra, fognyakat is helyre állítja. Ez a legjobb s nem 1000ft feletti. Ugy 600ft. Ne dölj be a Listerine-nek. Az jobban lemarja a fogzománcot- az csak általános fogazatra való vagy arra sem szerintem.Nekem ugy lemarta a fogzománcomat, h nagyon áttetszövé váltt a fogaim s bepánikoltam.Soha többé!!!
Vegyél még a gyógyszertárban Elmex gélt!!! Ez kb 2000ft, de megéri, mivel a fogak fluoridozására szolgál. Hetente egyszer kell vele fogat mosni, de lehet hetente kétszer -háromszor is. Kerüld a cukros ételeket!!!Egy ideig ne egyél kemény ételeket!!! Soha ne igyál alkoholt, mert az maratja a fogzománcot!!! Ne nagyon igyál gyümölcsleveket, mert az is maratja a zománcot. Csak jó alapos vízhigítással vagy 2-3 pohár vizet igyál utánna!!!
Ezt nagyon komolyan írom. Remálem segítek ezzel neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!