Lehet, hogy most "jön" ki a bölcsességfogam?
Figyelt kérdés
Két napja fáj jobb oldalt alul az ínyem.Azt hittem,hogy csak simán begyulladt,mert olyat néha szokott csinálni,de előbb nézegettem,meg piszkáltam,és látom,hogy az utolsó fogam után nagyon piros az íny,és meg is van dagadva,de egyebet nem látok rajta.Viszont megnyomtam,és fáj. Lassan 25 éves leszek,lehetséges,hogy most jön az első bölcsességfogam?2010. jún. 4. 15:26
1/4 anonim válasza:
Lehet persze! gyakorlatilag bármikor kijöhet. Nekem 14 évesne jött ki szinte egyszerre 3,és aztán csak 20 évesen jött a negyedik.De van akinek egyáltalán nincsenek,van nem mind,van akinek van fogcsirája,de nem jön ki soha. Nagyon változó.
2/4 anonim válasza:
Szerintem már "kinőtt" régebben csak nem jól, és ez miatt gyullad be. Röntgen megmutatja.
4/4 anonim válasza:
utolsónak is igaza van, nekem is úgy nőtt,sőt most volt nemrég mikor teljesen kijött az utolsó,hogy még vagy 5 ismerősöm is épp fogzott.. ez nemtudom miért van:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!