Nő a bölcsességfogam?
Ma reggel arra keltem h baloldalon hátul fáj, hogyha összecsukom a szám. Azt nem tudom eldönteni hogy fennt v lennt, de az utolsó fogam után fáj az ínyem, ott ugye van az a kis domb is v nemtom h fogalmazzam meg xD Nah az fáj ha a nyelvem is megnyomja v akármi. Ha nyelek akkor úgy érzem mintha a torkom is fájna, de sztem ez az ínyem fájdalmával összefügg (szoval ha nyelek akkor az is mozdul ott , húzódik, és akkor fáj..v nemtom..
Anyum aztmondta nő a bölcsességfogam valószínű. Szerintetek? Jah és kiváncsi lennék hogy lehetséges-e hogy a torkom is fáj tőle ha nyelek, vagyis "áthúz" oda egy idegszál.
Előre is küszönöm, bocsi ha hülyén fogalmaztam, késő van már:)
17F
Hnap rendel a fogorvosom, tnap reggel kezdődött az egész, baj ha megvárom a hnapot és nemmek ügyeletre?
Am most meg ugy keltem fel h nem kinyitni nemtom a számat hanem összecsukni, de sztem pár óra mulva szűnik majd csak felkelés után ilyen...meg veszek be egy cataflam-ot gyulladáscsökkentőként:)
Köszi a válaszokat:)
Áh f***m nekem elég lett vna ennyi fog mint amennyi volt..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!