Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az mennyire normális, hogy...

Az mennyire normális, hogy amit eszek annak a szagát érzem a bugyimban?

Figyelt kérdés

2018. jan. 7. 01:57
 1/10 anonim válasza:
Evés közben?
2018. jan. 7. 02:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem, miután már elfogyasztottam, több óra elteltével.
2018. jan. 7. 02:10
 3/10 anonim ***** válasza:
92%

Talan a bugyidban hordod a fogaidat es a szadat is? Van, aki segget csinal a szajabol - te talan forditva...? :D

Ez a fogak, szajapolas rovat.

2018. jan. 7. 02:12
 4/10 anonim válasza:
96%
Mi ennek a technikája? Evés után leveszed, és a fejedre húzod?
2018. jan. 7. 02:14
 5/10 A kérdező kommentje:
Anyáááám, mellé nyomtam :):):) nem a szájápoláshoz akartam írni. Ettől függetlenül, valaki ? hiszen az egészség rovatban vagyunk.
2018. jan. 7. 02:15
 6/10 anonim válasza:
0%

Minden lánynak egészséges és boldog hüvelye van. A nők megértik a divat, a lakberendezés és a JÓ HIGIÉNIA fontosságát.

Nem csak drága rúzsokat és keféket fektetünk be, hanem jó női higiéniai termékekbe is fektetünk, hogy tiszta és frissen érezzük magunkat.

A hüvelyi szag a legtöbb nő egyik legfontosabb problémája . A női higiéniai vállalatok és a gyártók kihasználják minden nő erőteljes késztetését a rossz hüvelyi illat megszabadulására, ezért sok női mosószer különböző illatokkal és csomagolással kapható.

Azt mondják, hogy ha szereted a fűszereket, például a fokhagymát és a hagymát, akkor büdös hónalj és rossz lehelet van. A szagtalan hüvelye is befolyásolja az ételt, amelyet eszel. A kutatások szerint, ha szereti az olyan erős szokatlan illatokat, mint a bors, a fokhagyma, a brokkoli, a hagyma és a sajt, akkor biztosan észre fogjátok venni a hüvely illatát. Bár egyes kutatók azt javasolják, hogy a fokhagymát a nem kívánt hüvelyi szag kezelésére javasolják, ahelyett, hogy megkóstolná, néhány percig megpróbálhatja friss fokhagyma belsejébe helyezni a hüvelyét. Ha irritáció lép fel, akkor célszerű leállítani.

2018. jan. 7. 02:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Normális. Főleg a hagyma meg az olajos hal produkál dolgokat.
2018. jan. 7. 15:28
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Te a saját bugyidat szagolgatod? Na, ez a nem normális!
2018. jan. 7. 17:04
 9/10 anonim ***** válasza:

6# válaszoló

"... néhány percig megpróbálhatja friss fokhagyma belsejébe helyezni a hüvelyét."

Ezen kifeküdtem :D :D :D

2018. jan. 8. 02:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Én nagyon ritkán eszem hagymát, de ha azt eszem, akkor 100%, hogy hagyma szagom lesz ott lent napokig.
2018. jan. 8. 16:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!